Titel

wie zijn wij | VDK Print Support - voor uw totale in- en outdoorconcepten

Lokatie
bezoek VDK op LinkedIn
Zoeken
zoeken in alle talen (1)
Voor het beste resultaat zoek je op één trefwoord tegelijk.
Navigatie
Inhoud
 Eric van der knaap van VDK print support

Wie zijn wij

Persoonlijke aandacht, service, budget bewaking en de wensen van de klant centraal, zomaar een paar trefwoorden waar het bij Van der Knaap Print Support (VDK Print Support) om gaat. Wij zetten U op de eerste plaatst en denken graag met u mee.

Met meer dan 20 jaar ervaring biedt VDK Print Support u een totaalconcept van ontwerpfase tot en met het eindtraject. Wij verzorgen en bewaken de kwaliteit tijdens de ontwerpfase, de gehele productie en de gewenste montage. Of het nu producties betreft in zeefdruk, offset of op digitaal gebied, wij hebben de knowhow uw projecten succesvol te begeleiden. Uw merk, product of naam wordt op een effectieve wijze neergezet.

Tevens kunnen wij u een totaalproduct bieden. Wij gaan namelijk veel verder dan alleen het leveren van de hardware. U kunt bij ons ook terecht voor een complete (re)styling van uw bedrijfslogo, bedrijfsbrochure, showroom of bedrijfspand. Zelfs voor een nieuwe website hebben wij de expertise in huis.

Net als u zien ook wij graag een tevreden klant terug, daarom houden wij altijd uw einddoel voor ogen en bewaken uw budget.

Laat u inspireren door het brede aanbod en diensten op onze site. Graag komen we bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking of om uw wensen te bespreken.
 van der knaap printsupport - de handtekening van eric van der knaap
Eric van der Knaap